Referenties


Mijn klanten zeggen:

 

Henk Post
Zalmiy is een uitstekende fotograaf voor familiefotografie. Hij fotografeerde onze familie van zo’n 20 personen als hele groep maar ook in diverse subgroepjes. De communicatie verliep makkelijk, de sfeer was goed. De composities in de groepjes en de vastgelegde houdingen en gezichtsuitdrukkingen waren prima. De foto’s zijn schitterend geworden! Een aanrader!

Henk Post


Herbert van Saarloos
Wij hebben een erg ontspannen, gezellige gezinsshoot gehad. Er was genoeg tijd en geduld om alle drie de kinderen prachtig op de foto te krijgen!

Gemma Jansen
Fotograaf Zalmiy Paeez Gezinsfotografie, familieportret, familie fotografie, gezinsfotograaf Haarlem Heemstede Noord-HollandWe hebben in alle opzichten een uitstekende ervaring gehad. Het contact met Zalmiy is van begin tot eind erg vlot en fijn. Hij is niet alleen technisch goed, hij regisseert ook prettig waardoor de sfeer heel relaxed was en het resultaat van onze familie fotoshoot heel erg leuk is geworden. Ook de prijs/kwaliteitverhouding is prima. Top!

Nicole
Fotograaf haarlem heemstede noordholland zwangerschapsfotografieWat een leuke en fijne ervaring was mijn zwangerschaps fotoshoot en het resultaat mag er wezen! Zalmiy is een ervaren fotograaf die je op je gemak stelt en samen met jouw de weg vindt naar mooie foto's en fijn in omgang en leuk om te zien hoe Zalmiy op gaat in zijn werk😁echt een aanrader!!👍🏼👍🏼

Bruidsfotografie Heemstede
Bruidsfotograaf Trouwfotograaf huwelijksfotograaf trouwreportage bruidsfotograaf huwelijksreportage trouwfotograaf heemstede Haarlem Noord-Holland Zalmiy Paeez fotogrfieZalmiy hebben we gekozen vanwege zijn artistieke en stoere manier van fotograferen. Hij nam tijdens onze eerste ontmoeting ruim de tijd om onze wensen door te spreken en er was gelijk een klik tussen ons. Vervolgens heeft hij op eigen doft de locaties verkend, waardoor op de dag zelf alles al uitgedacht was en geen tijd verloren ging. De foto’s zijn prachtig geworden! Ook het boek is mooi vormgegeven. Onze ceremoniemeester heeft hem gelijk geboekt voor zijn eigen huwelijk. 

Dank je wel Zalmiy voor de onvergetelijke herinnering, die je voor ons hebt vastgelegd!


Clairezwangerschap fotograaf zwangerschapsfotografie pregnant photographer Zalmiy Paeez Fotografie
Zalmiy is echt een topper! We zijn super blij met de mooie foto's. De shoot zelf was ook erg leuk om te doen: professioneel opgezet en een heel relaxte sfeer. Het is duidelijk dat Zalmiy heel veel ervaring heeft, hij heeft vooraf een beeld van hoe een bepaalde pose met de gekozen belichting er uit gaat zien, en dat is vaak heel verrassend. Daarbij stond hij ook zeker open voor onze eigen ideeën, en heeft hij veel oog voor detail. We hadden een pakket voor 10 foto's afgesproken maar hebben uiteindelijk alle foto's genomen :-)

Sascha

Pregnancy photoshoot zwangerschapsfotograaf zwangerschapsfotoshoot zalmiy paeez fotografie Heemstede haarlem Noord-Holland zwangerschapfotograafWij zijn ontzettend blij met de zwangerschapsshoot die je voor ons hebt gemaakt. De foto's zijn prachtig geworden en we hebben een erg leuke ochtend met je gehad. Jouw kwaliteiten zijn je perfectionisme, professionaliteit en jouw vermogen om snel een beeld van iemand te vormen en hier de foto's op aan te passen. We voelden ons erg bij je op ons gemak. Je nam uitgebreid de tijd en hebt zeker oog voor detail. We zullen jou zeker aanraden en mochten wij je ooit nodig hebben dan weten we je zeker te vinden.

Sascha Keupink

Rochella Quinita 
Zwangerschapsfotoshoot Zwangerschapsfotograaf Noord-Holland Heemstede Haarlem Pregnancy photo shoot Bollebuik zwangerschapsfotografie familiefotograaf zwangerschaapsshootZalmiy heeft ons helemaal op ons gemak laten voelen en is makkelijk in zijn contact. Hij luisterde naar onze wensen en dacht mee om het nog beter/mooier te maken! Erg fijn ook dat hij meedacht aan de lichamelijke uitdagingen tijdens een zwangerschap! en natuurlijk belangrijk: SUPER foto's!

Geert en Laars
Trouwfotograaf Huwelijksfotograaf trouwen fotograaf Zalmiy Paeez Fotografie Noord-Holland Haarlem Heemstede Bruidsfotograaf bruidsfotografieWij zijn ontzettend blij met onze keuze om Zalmiy de fotorapportage te hebben laten verzorgen voor ons geregistreerd partnerschap. Hij was zeer ruim van tevoren aanwezig op de 1e locatie en had de lichtval alvast goed bekeken en de nodige professionele apparatuur meegebracht.

Hij was op de achtergrond geruisloos aanwezig en heeft zeer bijzondere momenten op een prachtige en unieke wijze met bijzonder gebruik van lichtval vastgelegd. De gasten vonden de interacties met Zalmiy ook erg prettig en de reacties die we hebben gehad op de foto’s waren ronduit lovend. 

Zalmiy, wij zijn je zeer dankbaar voor het op camera vastleggen van onze bijzondere dag.

Geert & Lars 

Carla Botelho

Zwangerschapsfotograaf zwangerschapsfotografie Zwangerschapsfotoshoot Noord-Holland amsterdam heemstedeWij hebben voor het eerst een photoshoot gedaan. Het was heel fijn dat de photoshoot bij ons thuis plaats vond.
Zalmiy stelde ons op ons gemak. Vooraf de photoshoot is besproken wat wij precies wilde en dat is ook terug te zien in zijn foto's.  Hij is heel professioneel. Ik zou het iedereen aanraden om de photoshoot bij hem te doen.

Nogmaals bedankt voor alles.

Bo
Zwangerschapsfotografie Haarlem Zwangerschapsfotograaf Zwangerschapsfotografie op locatie Fotograaf Zalmiy Paeez Heemstede Haarlem Noord-HollandIedereen heeft moeite met zich bloot te geven. Zeker op een foto.
Zalmiy heeft ervoor gezorgd dat wij ons zo op ons gemak voelde.
Hij heeft voor mij een heel moment op beeld vastgelegd. Het moment dat het meeste dierbare nog zo veilig bij je is. 

Dit is zo fijn gegaan. Hij gaf ons het gevoel gewoon thuis te zijn en we waren volledig op ons gemak. Zou het zo weer doen ❤ Bedankt voor de prachtige foto's

Mariëlle
Zwangerschap fotograaf Nootd-Holland Haarlem Hoofddorp Heemstede zwangerschapsfotograafWij hebben een hele fijne zwangerschapsshoot gehad! Zalmiy neemt echt de tijd om je goed te leren kennen, zodat de shoot heel ontspannen verloopt. De foto's zijn prachtig geworden. We zijn heel blij dat we deze bijzondere periode zo mooi hebben kunnen vastleggen.

Erica PasiniKinderen gezin fotografie familiefotograaf gezinsfotgraaf familieportret Zalmiy Paeez Fotografie Heemstede Haarlem Noord-Holland
Wij zijn heel blij met onze ervaring met Zalmiy Paeez. Wij hebben Zalmiy ontmoet door een derde website en ivm de goede reviews die hij daar had gekregen hebben wij besloten hem te vragen om photos van onze familie te maken.

Een van deze foto wilden wij als bedankje voor de gasten van de doop van Iris (12 maanden).

Vanaf het begin is het met Zalmiy een leuke ervaring geweest. Hij heeft Lars (3 jaar) betrokken bij het gebeuren en dat vond Lars heel erg leuk. Gedureend twee uur heeft Zalmiy het gehaald om beide kinderen betrokken te houden zo dat uiteidenlijk veel photos waren van die wij konden kiezen. Echter hebben wij veel meer mooie photos (ook zwaart wit kopien) van Zalmiy gekregen, als dat wij hadden gedacht. Wij gaan Zalmiy graag weer inhuren als het om photos gaat.

Een leuke dag, mooie photos....wij waren uiteindelijk heel bij om Zalmiy te hebben leren kennen en Zalmiy te hebben gekeuzen. Erica en Stefan

Steven Poort
trouw en huwelijksreportage fotografie fotograaf zalmiy paeezWat een geweldige dag hebben wij gehad en de foto's zijn de kers op de taart. Na een goede kennismaking was de grote dag daar
Zalmiy en zoon weten precies waar op welk moment te staan om vervolgens de mooiste foto's te maken. Fijn dat ze met zijn 2e zijn waardoor speciale momenten van meerdere kanten gefotografeerd worden.
De trouwreportage ging erg soepel met goede aanwijzingen.
Door de mooie foto's kunnen wij deze geweldige dag nog vaak herbeleven.
Zalmiy bedankt voor alles!!

Dennis van der Meijden
trouwfotograaf HuwelijksreportageZalmiy en Zoon heeft onze bruiloft gefotografeerd, Zalmiy is een zeer ontspannen persoon, super vriendelijke en verstaat zijn vak, hij neemt de tijd om de juiste foto te maken. We zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat en ook de flexibiliteit die Zalmiy bied is meer als perfect. Zalmiy heeft ons gefotografeerd op meerdere lokaties wat geen enkel probleem is voor hem. Hierdoor hebben wij een zeer complete fotoshoot ontvangen van ieder deel van onze bruiloft, daarnaast is het gewoon een heel aardig en ontspannen persoon die ook na de bruiloft de moeite neemt om alles perfect af te leveren dus de puntjes op de i zet. Wij raden hem zeker aan, al ben je op zoek naar kwaliteit en flexibiliteit dan is dit een juiste keuze. Zalmiy bedankt voor alle mooie foto's en we zijn zeer blij met het resultaat groetjes van een zeer tevreden bruidspaar.

Denah en Kevin
Liefde loveshoot trouwen reportage fotoshoot Zalmiy Paeez Fotografie Noord-Holland Haarlem HeemstedeIk vond het een leuke dag met jou je bent echt gedreven in je vak. Je weet precies welke licht val en welke plekken mooi zijn voor foto,s en het resultaat mag er wezen Denah en ik zijn heel tevreden met het resultaat en zou dit aan iedereen aanraden. 

Kevin van Keuk

Veronika
Zwangerschapsfotoshoot zwangerschapsfotograaf zwangerschapsfoto Zalmiy Paeez FotografieWith my husband we spend a splendid time with Zalmiy during my preganancy shooting. He made great photos with beautiful quality which are hanging in our living room. He was very very patient during the shoot and helped to create a relaxed atmosphere for both of us. He also tried to catch the best moment, the best background and best position what we really appreciated. All in all good job Zalmiy and big thanks!

Bianca Mertens-Ritzen
Zwangerschapsfotograaf pregnancy PhotoshootHet was een leuke maar vooral gezellige en een ontspannen fotoshoot!Zalmiy is heel relax en denkt met je mee. De samenwerking was ook erg fijn. Wat ook belangrijk is, de foto's super leuk geworden.
Ga zo door Zalmiy kan hem iedereen aanraden!!

Dorinda Hovius-Altina
Gezinsfotograaf kinderen fotograaf familiefotograaf Zalmiy Paeez Fotografie Heemstede Noord-HollandWat een fijne samenwerking. Direct terug gebeld worden en een offerte krijgen. Daarnaast goed meegedacht in wat prettig zou wezen.
En beste Zalmiy, u zei dat u onzichtbaar zou zijn op het feest van mijn vader. Nou dit was ook echt zo. Hierdoor zijn het prachtige spontane foto's geworden.
En fijn dat u nog langer kon blijven om nog familiefoto's extra te maken.
En wat bent u attent in het gratis aanleveren van een groter album, extra gezinsfoto's. En een prachtig boek als herinnering als eindresultaat.
En dan ook nog de foto's die we digital tot onze beschikking kregen.
Al met al een echte aanrader!!!

Esther van de Belt
Zwangerschapsshoot zwangerschap fotografie Zwangerschapsfotograaf Zalmiy PaeezIk ben ontzettend blij met mijn keuze voor Zalmiy als fotograaf van mijn zwangerschap. Een zachtaardige man die uitgebreid de tijd neemt en precies wist vast te leggen wat ik wilde: esthetisch prachtige foto's die kracht en liefde uitstralen zonder zoet te zijn. Ook vond ik het erg leuk dat hij attributen uit mijn huis gebruikten voor de diverse foto's.

Floor
Resultaat 10
Communicatie 10
Creatief meedenken 10
Snelheid levering 10
Prijs – kwaliteit 10
Totaal 10

"Enorm aardig!"
Door Floor

Lotte Reneman 
Huwelijksfotograaf trouwreportage huwelijksreportage bruidsfotograaf Zalmiy Paeez Fotografie HeemstedeWij zijn super blij met de fotorapportage die Zalmiy van onze bruiloft heeft gemaakt. Mooie, pure foto's in zowel kleur als zwart wit.Het geeft de sfeer precies weer zoals deze op de dag was, waardoor je de dag bij het bekijken elke keer weer herbeleefd. Zalmiy zorgt voor een heel ongedwongen ontspannen sfeer en weet zichzelf onzichtbaar te maken. De bewerking van de foto's (achteraf) in een fotoboek was eveneens geweldig. Hij voelt aan wat je wil, je kan hem helemaal zijn gang laten gaan en vertrouwen op zijn kennis en kunde. Een echte aanrader dus!!

Rianne van StrienZakelijk Portret bedrijfsfotografie Zalmiy Paeez FotografieZalmiy heeft oog voor mooie beelden en een goed gevoel voor timing!
Hij werkt professioneel, denkt actief mee en is in staat om op locatie de juiste plaatjes te vangen en mooi te bewerken. Hij maakt makkelijk contact, beweegt zich indien nodig geruisloos door de ruimte en na afloop levert hij snel de gewenste beelden aan, kortom; #aanrader!

Remco en Jikke
Zwangerschap fotograaf Haarlem Heemstede Noord-Holland Zwangerschap fotoshootZalmiy heeft vorig jaar een zwangerschapsshoot van ons gemaakt, waarbij we heel tevreden zijn over de shoot zelf en het eindresultaat. Al onze wensen werden vooraf duidelijk besproken in een aparte afspraak, zodat we niet voor teleurstellingen kwamen te staan. De shoot zelf was prettig, waarbij we ons niet ongemakkelijk hebben gevoeld. Ook niet toen er intieme foto's werden gemaakt. Hij nam rustig de tijd voor ons en ging niet eerder akkoord met een foto wanneer deze echt mooi was, of wanneer deze naar onze zin was. De verschillende poses die we moesten aannemen waren ook niet standaard, waardoor de foto collectie erg bijzonder is geworden. Wat ons betreft dan ook absoluut een aanrader! Zalmiy, wij wensen je alle succes verder met je fotografie! Groet,
Remco en Jikke 
http://www.performancetypes.nlDorien
gezinsfotograaf familie fotograaf fotografie op locatieWe waren erg blij met de foto’s die Zalmiy van onze familie genomen heeft. Het is niet eenvoudig om van zo’n grote groep mensen een mooie foto te maken. Zalmiy bleef enthousiast en vriendelijk zoeken naar de perfecte foto.

Sanne Hoenjet

Zwangerschapsfotograaf Zwangerschapsfoto Noord-Holland Haarlem Heemstede Zalmiy Paeez FotografieFijne ervaring met deze fotograaf. Mijn zwangerschapsfoto's zijn erg mooi geworden en zou het aanraden bij anderen. Artistieke foto's en hij is prettig in omgang.