Over Zalmiy Paeez


Eigenlijk kan ik het beste door middel van mijn foto’s vertellen wie ik ben en hoe ik werk.

In het kort: mensen die mij kennen vinden mij een gevoelsmens, creatief, flexibel, professioneel, betrokken, en met oog voor detail. Mijn beelden kenmerken zich door een authentieke stijl die mensen en hun emotie weet te vangen, en een verrassende compositie – zowel in portretfotografie als tijdens een gelegenheidsreportage. Ik ben ervan overtuigd dat je alleen als je elkaar begrijpt en vertrouwt het beste uit een fotoshoot kunt halen, en samen iets bijzonders kunt creëren. Daarom vind ik het belangrijk en leuk om mijn klanten een beetje te leren kennen, goed naar hun wensen te luisteren en mijn betrokkenheid bij hun bijzondere momenten te tonen. Het is voor mij telkens opnieuw een uitdaging om de mens achter de persoon voor de camera in beeld te brengen.

Ik fotografeer door geheel Nederland op locatie – bij voorkeur met natuurlijk licht, en zo nodig met een mobiele fotostudio. Wat ik heel bijzonder vind, is dat ik vaak langere termijn relaties met mensen kan opbouwen middels mijn portretten, huwelijksreportages, zwangerschaps- en gezinsfotografie.

Ben je je nog aan het oriënteren? Aarzel niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Lees hier de reviews van mijn klanten