Gezin & Familie


Gezinsfotografie

Samen op de foto!

Een gezinsportret krijgt meestal een centrale plek in huis. Zodat we ons steeds herinneren welke dierbare mensen we om ons heen hebben. Ook door opa’s en oma’s wordt dit vaak heel erg gewaardeerd. Een natuurlijk en vrolijk gezinsportret of bijzondere familiemomenten leg ik graag voor je vast.

Baby en peuter fotografie

Onschuldige baby’s, ondeugende peuters!

Baby’s hebben in de eerste weken, nog maar net op de wereld, iets heel kwetsbaars. Nog puur en onaangetast door alles waaraan ze buiten de buik blootgesteld worden. In het eerste levensjaar ontwikkelen alle basisfuncties zich, totdat je kindje een echt ‘klein mensje’ wordt. Eenmaal wat ouder, beginnen ze eigen karakter te ontwikkelen en dagen ze je uit met hun ondeugendheid. Door een mooie fotoshoot van je baby of peuter te laten maken, leg je niet alleen de ontwikkeling van je kindje vast voor jezelf, maar ook voor hen, voor later.

Kinderen en tieners fotografie

Speels, stoer, dromerig of eigenwijs ?

Kinderen en tieners ontwikkelen hun karakter en creëren hun ‘eigen wereld’ die naast het gezin steeds belangrijker wordt. Ik fotografeer graag kinderen en tieners zoals ze zijn, en vooral niet als ‘modelkinderen’. Ze moeten zich in de foto’s echt kunnen herkennen en deze trots aan hun vrienden, vriendinnen en familie laten zien.

 

Kijk voor meer gezinsfotografie voorbeelden, mijn fotoarchief!

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan ter kennismaking


“…En beste Zalmiy, u zei dat u onzichtbaar zou zijn op het feest van mijn vader. Nou dit was ook echt zo. Hierdoor zijn het prachtige spontane foto’s geworden…”. Dorinda

Gezinsfotograaf kinderen fotograaf familiefotograaf Zalmiy Paeez Fotografie Heemstede Noord-Holland